Ezektől a feltételektől függ ,hogy mennyi hitelt kaphat!

Ezektől a feltételektől függ ,hogy mennyi hitelt kaphat!

2019-02-04 13:55:58
Forrás:


LAKÁS HITEL
Hitelkiváltással kapcsolatos információk
Veszélyben a rövid kamatperiódusú( 3,6,12 havi) lakáshitelek! A törlesztő részletek emelkedése várható a elkövetkezendő időben.Ha eddig nem érdeklődött azzal kapcsolatban, hogy kiváltaná rövid kamatperiódusú hitelét hosszabb kamatperiódusú, vagy fix törlesztőrészletű hitelre, itt az ideje.Kérjen személyre szabott ajánlatot!Keressen elérhetőségeinken vagy regisztráljon a hitelügyintézés menüpont alatt ,és 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot!
Személyi kölcsönnel kapcsolatos friss információk!
Jelenleg mindössze 3 bank kínál személyi kölcsönt Magyarországon, ami azért van, mert a többiek még gőzerővel dolgoznak a kormány által megszabott, maximum 5,9% THM-ű termékeiken. A most elérhető hitelek mindegyikénél 5,9% alatt van a hiteldíj-mutató, ám az igénylési feltételek nagyon különbözőek. Mi most azt néztük meg, hogy mekkora minimális jövedelem szükséges a felvételükhöz.Regisztráljon a www.flat4you.hu/hitelügyintézés menüpont alatt , és felvesszük önnel a kapcsolatot 24 órán belül!
Aktuális információk babaváró hitellel kapcsolatban
Babaváró hitelek továbbra is igényelhetőek a bankokban!Ha gyermeket vár egy fiatal pár, akkor viszont a Babaváró hitel igénylését nem éri meg elhalasztani.Kérje szakértő kollégánk segítségét!Regisztráljon a www.flat4you.hu/hitelügyintézés menüpont alatt , és felvesszük önnel a kapcsolatot 24 órán belül!
CSOK igénylésének feltételei