Részletes ingatlankereső

Hitelmoratórium kalkulátor

Hogyan hat a moratórium a kölcsönére?A moratórium kalkulátorunkkal kiszámolhatja, hogyan hat hitelére a moratórium, érdemes e előtörleszteni.https://bankmonitor.hu/hitel-moratorium/

Bővebben...

Hitelkiváltás

Minden, amit a hitelkiváltásról tudni érdemes.Bankmonitor Partnerként személyre szabott ajánlattal állunk rendelkezésre! A szolgáltatás díjmentes!Keressen elérhetőségeinken, vagy regisztráljon oldalunkon a hitelügyintézés menüpont alatt, és 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot!

Bővebben...

Hitelkiváltással kapcsolatos információk

Veszélyben a rövid kamatperiódusú( 3,6,12 havi) lakáshitelek! A törlesztő részletek emelkedése várható a elkövetkezendő időben.Ha eddig nem érdeklődött azzal kapcsolatban, hogy kiváltaná rövid kamatperiódusú hitelét hosszabb kamatperiódusú, vagy fix törlesztőrészletű hitelre, itt az ideje.Kérjen személyre szabott ajánlatot!Keressen elérhetőségeinken vagy regisztráljon a hitelügyintézés menüpont alatt ,és 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot!

Bővebben...

Online igényelhető Babaváró hitel

Bankmonitor Partnerként nálunk is igényelhető Babaváró hitel online!Keressen elérhetőségeinken, vagy regisztráljon a www.flat4you.hu/hitelügyintézés menüpont alatt!

Bővebben...

03.28-tól érvénybe lépett részleges kijárási tilalommal kapcsolatban fontos információk hitel ügyintézéssel kapcsolatban

2020.03.28-tól életbe lépő részleges kijárási tilalommal kapcsolatos információk hitel ügyintézéssel kapcsolatban!

Bővebben...

Lakás hitel