Bankmonitor Partnerként nálunk is igényelhető Babaváró hitel online!

Keressen elérhetőségeinken, vagy regisztráljon a www.flat4you.hu/hitelügyintézés menüpont alatt!
A Babaváró hitelt felvenni szándékozó fiatal párok nehéz helyzetben vannak, hiszen egyrészről szeretnék kihasználni a rendelkezésre álló lehetőséget, másrészről több helyen is falakba ütközhetnek. Például több tízezer idénre tervezett esküvő megtartása vált nehézkessé (vagy lehetetlenült el) technikai okokból: most igen nehéz anyakönyvvezetőt találni, sok önkormányzat limitálja a polgári szertartás vendégeinek létszámát, a lagzi pedig értelemszerűen szóba sem jöhet. Ilyen körülmények között érthető, hogy aki csak teheti, inkább elhalasztja a házasságkötés időpontját, de sok fiatal pár számára a születendő gyermek érkezése miatt ez nem alternatíva.

Előfordulhat tehát olyan szituáció, amikor minden egyes nap számít, vagy csupán jól jönne, ha eggyel kevesebb tényező miatt kellene aggódni. Ilyenkor jelenthet segítséget, ha legalább a Babaváró hitel igénylése körül minden rendben halad. Akik az eddigiek alapján magukra ismertek, most fellélegezhetnek, mert az alábbi lehetőség kifejezetten nekik szól.

3 napon belül megtörténhet a folyósítás

2020. január 1. óta a Bankmonitor segítségével már online, sorban állás nélkül is elérhető a Babaváró hitel, melynek folyósítása akár 3 napon belül megtörténhet. A szolgáltatás ingyenes, és (a szerződés aláírását kivéve) teljes egészében az interneten keresztül zajlik, így felesleges találkozások sincsenek. Az online Babaváró hitelt az Erste Bank kínálja a Bankmonitor ügyfelei számára egy gyorsított, kényelmes és biztonságos folyamat keretein belül.

Hogyan lehet online Babavárót igényelni?

Mi a teendő, ha online szeretnénk Babavárót igényelni? Legelső lépésként azt érdemes ellenőrizni az erre szolgáló kalkulátor segítségével, hogy biztosan jogosultak vagyunk-e a Babaváró hitelre. Amennyiben igen, akkor a következő lépés annak ellenőrzése, hogy az igazolt jövedelmünk alapján mekkora összeget ad számunkra a bank. A Babaváró hitel bár akár 10 millió forint is lehet, a maximális összeghez a bankok megfelelő nagyságú jövedelmet várnak el. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az Erste Online Babaváró esetében a jövedelemvizsgálat és az adható összeg meghatározása egyaránt online, személyes találkozó nélkül lehetséges.

Ezután következik a kapcsolatfelvétel és a hiteligényléshez szükséges dokumentumok benyújtása, ami ugyancsak online történik, így az otthon kényelméről (vagy inkább fogságáról) sem kell közben lemondanunk. A Bankmonitor oldalán bejelentkezve, a „Pénzügyeim” menüpont alatt később minden lépés nyomon követhető. A bank a beküldött információk alapján teljes körűen elbírálja a hitelkérelmet, a döntés eredményéről pedig szintén online értesülünk.

Ha a szükséges dokumentumok hiánytalanul feltöltésre kerültek és a bank mindent rendben talált, akkor akár 3 napon belül sor kerülhet a szerződéskötésre és a hitelösszeg folyósítására.